SUPERSNOW

Vse se začne s strastjo do snega

Od leta 2017 smo zastopnik in serviser opreme za zasneževanje enega vodilnih evropskih proizvajalcev SUPERSNOW.
Supersnow je podjetje, ki se ukvarja z načrtovanjem in proizvodnjo celovitih sistemov za izdelavo tehničnega snega. Naše naprave že več kot 20 let najdemo na vodilnih smučiščih v večini evropskih držav, tudi v Aziji, Južni Ameriki, Severni Ameriki. Naše naprave lahko najdemo v več kot 30 državah po vsem svetu.

Nenehni razvoj in dosledno izvajanje zastavljenih ciljev je omogočilo odprtje podružnice podjetja v kraju Roppen leta 2017 v avstrijskih Alpah kjer se nahaja sodoben distribucijski center, skladišče, točka v logistični infrastrukturni mreži in predvsem servisna baza Supersnow, ki skrbi tudi za slovenske stranke. 

Snežni topovi SUPERSNOW

V sam vrh ekonomičnosti porabe energije se dviga najnovejši snežni top 700 H, s samo 14,3 kW inštalirane moči.

Zasneževalni sistemi SUPERSNOW

V portoliu produktov se nahaja tudi izdelava celotnih zasneževalnih sistemov za smučišča in nordijske centre. Z uspešnostjo lahko trdimo, da izvedemo najbolj učinkovite sisteme glede na želje ter potrebe stranke.

Mobilna aplikacija za krmilje

Za uspešno delovanje sistema je potrebna dobra kontrola operaterjev. Kot ponujamo krmilni sistem za uporabo v kontrolnih centrih, je na voljo tudi priročna aplikacija za Android in iOS mobilne naprave.

Za več informacij nas kontaktirajte na info@bozicnik-sistemi.si ali domen.bozicnik@supersnow.com