TRYPPER

VARNOST V VISOKO TVEGANIH SITUACIJAH


TRYPPER NAREDI RAZLIKO
PRI REŠEVANJU ŽIVLJENJ

V kritičnih trenutkih, ko pride do izrednih razmer in šteje vsaka sekunda, sta lahko hitrost in učinkovitost gašenja in nudenja prve pomoči odločilni faktor med življenjem in smrtjo.
Tu nastopi Trypper! Ne glede na to, ali gre za boj proti ognju, odzivanje na naravne nesreče ali obvladovanje incidentov, Trypper omogoča gasilcem, da delajo bolj varno, kar jim omogoča, da ohranjajo varno razdaljo od okolij z visokim tveganjem.

Gasilski robot

Trypper izstopa kot najbolj kompakten, vsestranski in rubusten gasilski robot na tržišču. Upravljan na daljavo z dvofrekvenčnim daljinskim upravljalnikom, Trypper gasi požare in dostavi izjemno zmogljivost na neravnih terenih, tudi v najekstremnejših pogojih. V visoko tveganem okolju je Trypper vaš ultimativni zaveznik, ki nudi zaščito pred požarom in dimom ter nudi nujno pomoč, ko je to bistvenega pomena.

Mobilnost

Trypperjeve kompaktne dimenzije s širino pod 80 cm mu zagotavljajo izjemno okretnost, tudi v utesnjenih prostorih. Trypper nam nudi operativno fleksibilnost brez primere z vodenjem prek dvofrekvenčnega daljinskega upravljalnika z dometom do 100 metrov.

Opremljen in prilagodljiv

Trypper-jeva modularna zasnova omogoča integracijo široke palete dodatkov, vključno z gasilskim monitorjem, vlečnim vitlom, indikatorjem temperature, motorizirano ploščadjo iz nerjavečega jekla, LED lučmi in kamero z nočnim vidom ali termovizijo. Te dodatki pretvorijo Trypper-ja v vašega nepogrešljivega partnerja, pripravljenega, da se brez težav spopade z vsemi operativnimi scenariji.

Moč

Trypper lahko prevaža tovore, ki presegajo 250 kg in vleče enako težo. Namesto zanašanja na tradicionalni motor na notranje izgorevanje, Trypperja poganjajo visoko zmogljive baterije. To mu omogoča delovanje v okoljih z visoko temperaturo in pomanjkanjem kisika – razmerah, ki so izjemno nevarne in neprimerne za človeško posredovanje.

Gasilski zaveznik

Italijanska nacionalna gasilska brigada je izbrala Trypperja kot njihovega zanesljivega gasilskega partnerja, ki ustreza vse večjim zahtevam njihovega naroda. Zaupanje Italijanskih inštitucij v nas je dokaz naši predanosti in odličnosti našega izdelka.

Čas uporabe

S časom delovanja do 40 neprekinjenih ur, se Trypper izkaže kot neprecenljiva prednost med dolgotrajnimi reševalnimi operacijami, saj omogoča več intervencij v enem dnevu. Njegova integrirana kamera omogoča spremljanje požara v realnem času in pomaga pri odkrivanju ponesrečencev ali nevarnosti.

Za več informacij nas kontaktirajte na info@bozicnik-sistemi.si ali pokličite na 041 946 869